Dojmovi s prošlotjednih međunarodnih natjecanja
Dojmovi s prošlotjednih međunarodnih natjecanja

Dojmovi s prošlotjednih međunarodnih natjecanja

Proteklog su vikenda članovi našeg kluba Lucija Cvitanović, Marko Čuljak i Trpimir Široki nastupili na međunarodnim natjecanjima – Lucija na Europskom kupu u višebojima, a Marko i Trpimir na juniorskoj, odnosno mlađejuniorskoj Balkanijadi. Evo što su nam rekli o dojmovima s natjecanja:

Lucija: Rezultati su bili prosjek. Nisam baš nešto posebno zadovoljna niti s jednom disciplinom, ali dobro. Što je, tu je. Uživala sam na natjecanju i dala sam sve od sebe na svakoj disciplini. Nadam se da će drugi put biti bolje!

Marko: Jako sam zadovoljan natjecanjem i rezultatima. Atmosfera je bila odlična i uživao sam u svakom trenutku natjecanja.

Trpimir: Na 110 m prepone tehnički nisam baš zadovoljan, mislim da sam uz treninge koje sam odradio mogao puno bolje. Kada sam ušao u cilj i vidio rezultat 14,79 i vjetar u prsa -0,8, bio sam zadovoljan, tada sam shvatio da mogu puno bolje i očekujem sljedeći tjedan na svjetskom prvenstvu, gdje nastupam u desetoboju, trku ispod 14.50. Na kraju, zadovoljan sam jer sam sudjelovao u štafeti u kojoj smo postigli 3. mjesto.