Upiši se u atletsku školu Atletskog kluba Zagreb!
Upiši se u atletsku školu Atletskog kluba Zagreb!

Upiši se u atletsku školu Atletskog kluba Zagreb!

Upiši se u atletsku školu Atletskog kluba Zagreb!

Treniraj u klubu najbržih Hrvata i najboljih višebojaca!

Gdje?

Treninzi se održavaju na SRC Svetice, a za lošeg vremena u klupskoj dvorani na bazenskom kompleksu Svetice odmah pokraj stadiona.

Kada?

Treninzi su u predvečernjim i večernjim terminima kako bi bili prilagođeni obavezama školaraca i roditelja. Za precizne termine nazvati voditelja atletske škole ili tajnika ili pogledati na web stranici kluba u odjeljku Atletska škola.

Zašto?

Posebnost je naše atletske škole u višebojskom načinu rada u kojem se mlade sportaše uči svim atletskim tehnikama i motoričko-funkcionalnim sposobnostima. Posebna pažnja pridaje se pravilnom i zdravom razvoju mladih sportaša. Posvećujemo se individualnim potrebama svakog mladog sportaša i u skladu s time postoje rekreativne i natjecateljske grupe. Nastojimo održavati pozitivnu, ugodnu i zabavnu atmosferu brinući se tako i o mentalnom zdravlju mladića i djevojaka. Najmanje jednom godišnje za najstarije polaznike atletske škole organiziramo tjedni atletski kamp u kojem se mladi sportaši mogu više približiti svijetu atletike i produbiti prijateljstva.

Prilagođenim radom iz naše atletske škole stasali su trenutni državni rekorder i donedavna rekorderka u višeboju Trpimir Široki i Lucija Cvitanović te naša poznata olimpijka i državna rekorderka na 400 m s preponama Nikolina Horvat. Svoje prve atletske korake u našoj atletskoj školi napravile su i najbolja hrvatska atletičarka Sandra Perković i olimpijka u skoku u vis Ana Šimić. Ponosimo se što su pod našim trenerima napredovali i postavili državne rekorde najbrži Hrvat i Hrvatica svih vremena – Dario Horvat i Andrea Ivančević.

No ono što je izrazito važno i ponosno ističemo – iz naše atletske škole izlaze brojni kvalitetni i odgovorni mladi ljudi koji su svoje vrline izbrusili kroz sport.

Kako?

Kontaktirajte voditelja atletske škole Matea Parlova na +385911304668 ili tajnika kluba na +385916036873.

Ovdje možete preuzeti pristupnicu koju prilikom upisa trebate ispisati, popuniti i predati u klub.