Categories
ATLETSKA ŠKOLA KLUPSKE OBAVIJESTI OSTALO

Otvoreni su jesenski upisi u atletsku školu

Otvoreni su jesenski upisi u atletsku školu Atletskog kluba Zagreb! 🙂🙂 Naša atletska škola godinama proizvodi vrhunske atletičare, ali, još bitnije, potiče djecu na razvoj u zdrave i kvalitetne mlade ljude. Upišite svoje dijete u klub najbržih hrvatskih atletičara (aktualni hrvatski rekorderi na 100 m Andrea Ivančević i Dario Horvat). Svestran razvoj kroz višebojski pristup radu (hrvatski rekorderi u višeboju Trpimir Široki i Lucija Cvitanović). Od atletske škole do Olimpijskih igara slogan je našeg kluba (olimpijke Andrea Ivančević i Nikolina Horvat). 💪🏆🇭🇷 Atletska škola organizirana je prema uzrastima i razredima. Vodimo brigu o svakom djetetu te postoje natjecateljske i rekreativne grupe. Preko zime osiguran je grijani prostor za trenažni proces. Treninzi se održavaju na SRC Svetice u večernjim terminima pod stručnim vodstvom naših obrazovanih trenera. Za sve informacije nazovite na kontakt telefon 098-749576. Nestrpljivo Vas očekujemo! 🙂

Categories
ATLETSKA ŠKOLA NATJECANJA OSTALO REZULTATI

Proljetno pojedinačno prvenstvo Atletske škole – rezultati

U subotu 21. svibnja na Sveticama je održano Proljetno pojedinačno prvenstvo Atletske škole našega kluba, na kojem je nastupilo ukupno 135 djece – 41 dječak i 94 djevojčice. Mlađi kadeti i mlađe kadetkinje trčali su 400 m i skakali u dalj, limači, limačice, cicibani i cicibanke trčali su 60 m i bacali kuglu, dok su mlađi cicibani i mlađe cicibanke skakali u dalj. I roditelji su se okušali u trčanju i bacanju – trčali su 200 m i bacali kamena s ramena. Tijekom natjecanja dodijeljene su nagrade najboljim višebojcima s Proljetnog višeboja Atletske škole, održanog na Sveticama u subotu 30. travnja.

Categories
ATLETSKA ŠKOLA NATJECANJA OSTALO REZULTATI

Proljetni višeboj Atletske škole – 1. kolo – rezultati

Na Sveticama je u subotu 30. travnja održano 1. kolo Proljetnog višeboja Atletske škole našega kluba. Nastupilo je 130 natjecatelja – 44 dječaka i 86 djevojčica. Kadeti i kadetkinje trčali su 60 m prepone, skakali u vis i bacali koplje. Kod kadeta u vodstvu je Frano Plazanić, a kod kadetkinja Azra Cinac. Mlađi kadeti i mlađe kadetkinje trčali su 60 m prepone, skakali u vis i bacali kuglu. Kod mlađih kadeta u vodstvu je Leon Bucić, a kod mlađih kadetkinja Eva Matić. Limači i limačice trčali su 200 m, skakali u dalj i bacali vortex. Kod limača u vodstvu je Filip Gazić, a kod limačica Laura Hrle. Cicibani i cicibanke trčali su 150 m i skakali u dalj. Kod cicibana u vodstvu je Ivan Rašić, a kod cicibanki Veronika Šantić. Mlađi cicibani i mlađe cicibanke trčali su 50 m – kod mlađih cicibana pobijedio je Marin Bezak s 10,60, dok je kod mlađih cicibanki pobijedila Lota Zadražil s 8,90.

Categories
ATLETSKA ŠKOLA NATJECANJA OSTALO REZULTATI

Dvoransko zimsko prvenstvo Atletske škole – rezultati

U nedjelju 20. veljače u atletskoj je dvorani na Zagrebačkom velesajmu održano Dvoransko zimsko prvenstvo Atletske škole našega kluba. Nastupilo je 165 atletičara i atletičarki – 42 dječaka i 123 djevojčice. Kadeti i kadetkinje trčali su 60 m i 600 m, skakali u vis i bacali kuglu, mlađi kadeti i mlađe kadetkinje trčali su 60 m i 600 m, skakali u dalj i bacali kuglu, limači i limačice trčali su 60 m, skakali u dalj i bacali kuglu, dok su cicibani i cicibanke trčali 50 m i skakali u dalj.

Categories
ATLETSKA ŠKOLA NATJECANJA OSTALO

Dvoransko zimsko prvenstvo Atletske škole – najava

Dvoransko zimsko prvenstvo Atletske škole našega kluba održat će se u nedjelju 20. veljače u atletskoj dvorani u Paviljonu 1 Zagrebačkog velesajma. Natjecanje za cicibane, cicibanke, limače i limačice počinje u 9:15 (dolazak u 8:30), dok natjecanje za mlađe kadete, mlađe kadetkinje, starije kadete i starije kadetkinje počinje u 10:45 (dolazak u 10:00). Stariji kadeti i starije kadetkinje trčat će 60 m i 600 m, skakati u vis i bacati kuglu, mlađi kadeti i mlađe kadetkinje trčat će 60 m i 600 m, skakati u dalj i bacati kuglu, limači i limačice trčat će 60 m, skakati u dalj i bacati kuglu, dok će cicibani i cicibanke trčati 50 m i skakati u dalj.

Categories
ATLETSKA ŠKOLA NATJECANJA OSTALO REZULTATI

Jesenski kros Atletske škole – rezultati

U subotu 20. studenog na Sveticama je održan Jesenski kros Atletske škole našega kluba, na kojem je nastupilo 142 natjecatelja – 49 dječaka i 93 djevojčice – iz 26 zagrebačkih škola. Kadeti, kadetkinje, mlađi kadeti i mlađe kadetkinje trčali su 1000 m, limači i limačice trčali su 800 m, cicibani i cicibanke 600 m, a mlađi cicibani i mlađe cicibanke 400 m.

Categories
ATLETSKA ŠKOLA NATJECANJA OSTALO

Jesenski kros Atletske škole – najava

Jesenski kros klupske Atletske škole održat će se u subotu 20. studenog na Sveticama s početkom u 13:00 sati za mlađe cicibane, mlađe cicibanke, cicibane i cicibanke, te u 14:00 sati za limače, limačice, mlađe kadete, mlađe kadetkinje, kadete i kadetkinje. Mlađi kadeti, mlađe kadetkinje, kadeti i kadetkinje trčat će 1000 m, limači i limačice trčat će 800 m, cicibani i cicibanke 600 m, a mlađi cicibani i mlađe cicibanke 400 m.

Categories
ATLETSKA ŠKOLA NATJECANJA OSTALO REZULTATI

Jesensko prvenstvo Atletske škole – rezultati

U nedjelju 24. listopada na Sveticama je održano Jesensko prvenstvo klupske Atletske škole, na kojemu je nastupilo ukupno 209 natjecatelja – 64 dječaka i 145 djevojčica. Mlađi kadeti i mlađe kadetkinje trčali su 150 m, skakali u dalj i bacali kuglu, limači i limačice trčali su 120 m, skakali u dalj i bacali kuglu, cicibani i cicibanke trčali su 100 m, skakali u dalj i bacali kuglu, dok su mlađi cicibani i mlađe cicibanke trčali 80 m i skakali u dalj.

Categories
ATLETSKA ŠKOLA NATJECANJA OSTALO

Jesensko prvenstvo Atletske škole – najava

Jesensko prvenstvo Atletske škole našega kluba održat će se u nedjelju 24. listopada 2021. s početkom u 11:30 sati (dolazak djece u 11:00 sati) na Sveticama. Mlađi kadeti i mlađe kadetkinje trčat će 150 m, skakati u dalj i bacati kuglu, limači i limačice trčat će 120 m, skakati u dalj i bacati kuglu, cicibani i cicibanke trčat će 100 m, skakati u dalj i bacati kuglu, dok će mlađi cicibani i mlađe cicibanke trčati 80 m i skakati u dalj.

Categories
ATLETSKA ŠKOLA KLUPSKE OBAVIJESTI OSTALO

Kreću upisi u klupsku Atletsku školu

Atletski klub Zagreb upisuje nove polaznike u svoju atletsku školu pod sloganom „Od atletske škole do Olimpijskih igara.“ Sandra Perković, Ana Šimić, Nikolina Horvat, Ivana Lončarek, Dario Horvat najpoznatija su imena koja su prošla put od atletske škole do vrhunskih seniorskih rezultata dugoročnim i strpljivim radom naših stručnih voditelja i trenera. Osim natjecateljskog programa, u klupskoj atletskoj školi vodimo brigu i o rekreativnom sportskom programu djece, kao i programu djece s posebnim potrebama.

 

Kontakti:

  • Atletski vrtić (3 – 6 god.), Početna atletska škola 1 (1. i 2. razredi OŠ) – trenerica Kristina Dudek098-9739118
  • Početna atletska škola 2 (3. i 4. razred OŠ), Centralna atletska škola (5. – 8. razred OŠ) – trener Igor Čordaš, prof. – 098-749576

 

Treninzi se održavaju na SRC Svetice u večernjim satima pod svjetlom reflektora. Za hladnog vremena na raspolaganju nam je zatvoreni prostor na bazenu BK Svetice te odgovarajuća školska dvorana u neposrednoj blizini objekta.