PROLJETNI UPISI u atletsku školu Atletskog kluba Zagreb!
PROLJETNI UPISI u atletsku školu Atletskog kluba Zagreb!

PROLJETNI UPISI u atletsku školu Atletskog kluba Zagreb!

Želite da Vaše dijete trenira u klubu najbržih Hrvata svih vremena? „Od atletske škole do Olimpijskih igara“ slogan je koji opisuje naš klub. Kroz postepeni razvoj pod stručnim vodstvom naših trenera u atletskoj školi stasali su neki od najboljih hrvatskih sportaša i olimpijaca kao što su Sandra Perković, Ana Šimić, Nikolina Horvat i najbrža Hrvatica i Hrvat svih vremena, Andrea Ivančević i Dario Horvat.

Treninzi atletske škole prilagođeni su uzrastima i sposobnostima djece uz stručni pristup naših vrhunskih trenera. Treninzi se odvijaju na zabavan način uz mnoštvo motoričkih igara. Glavni je cilj naših treninga uvesti djecu u atletiku i sport, pomoći im steći zdrave navike i pomoći im kroz sport razviti se u zdrave i kvalitetne mlade ljude. Iako su treninzi grupni, treneri posvećuju posebnu pozornost individualnim potrebama svakog djeteta.

Jednom do dvaput godišnje klub organizira atletski kamp Centralne atletske škole u kojem djeca imaju priliku kroz tjedan dana dublje ući u svijet sporta, bolje se naučiti sportskom ponašanju i sportskoj odgovornosti, no također i razviti bolja prijateljstva, zabaviti se i steći vrijedne te dugotrajne uspomene. Redovito organiziramo atletska natjecanja za svu djecu kako bismo potakli njihov natjecateljski duh i pripremili ih za predstojeće atletske i životne izazove. Svoj djeci omogućena je bogata sportska oprema našeg kluba kako bismo im pružili što bolje uvjete za trening.

Treninzi se održavaju na SRC Svetice uglavnom u večernjim terminima. U slučaju lošeg vremena omogućen je zatvoreni prostor za trening. Treninzi Početne atletske škole održavaju se ponedjeljkom, srijedom i petkom. Predškolsku grupu (atletski vrtić) u terminu od 17.45 – 18.30 sati i grupu 1. te 2. razreda osnovne škole u terminu od 18.45 – 19.45 sati predvodi profesorica Rahela Marija Markt. Grupu 3. i 4. razreda u terminu od 18.45 – 19.45 sati predvodi profesor Miroslav Klarica. Treninzi Centralne atletske škole (5. – 8. razredi) pod vodstvom glavnog trenera atletske škole Matea Parlova i trenera Darija Prekla održavaju se ponedjeljkom, utorkom, četvrtkom, petkom i subotom u dvije smjene ili navečer; kontaktirati voditelja Matea Parlova za precizne termine.

Za više informacija kontaktirajte voditelja atletske škole Matea Parlova na 091/130-4668 ili tajnika kluba Marija Someka na 091/603-6873.

Pristupnica