Jaka kiša obilježila prvi dan seniorskog Kupa Hrvatske
Jaka kiša obilježila prvi dan seniorskog Kupa Hrvatske

Jaka kiša obilježila prvi dan seniorskog Kupa Hrvatske

Unatoč nadama organizatora da se vremenska prognoza ne ispuni, atmosferski uvjeti ipak nisu poštedjeli natjecatelje prvog dana Podravka Kupa Hrvatske.

Mladost za vrijeme kiše | AK Zagreb

Dok su na natjecanje stizali neki više, neki manje ambiciozno, oblaci su imali svoje planove za mnogima posljednje natjecanje sezone. U početku je izgledalo kao da bi natjecanje čak i moglo proći bez kiše, no hladnoća i jak vjetar već su od početka kvarili planove natjecateljima i organizatoru Atletskom klubu Zagreb.

Oko 16 sati pale su prve kapi koje su se kasnije pretvorile u pljusak. Vrhunac nevremena dogodio se za vrijeme trkâ na 1500 metara, ženskog diska i muškog dalja nakon čega je natjecanje kratko zaustavljeno i odgođeno. Jak pljusak i natopljena atletska staza bili su tmurni prizori zagrebačke Mladosti.

No usprkos lošem vremenu, na početku natjecanja vidjeli smo nekoliko dobrih rezultata i napetih bitaka u zalasku ove sezone. Službeni rezultati, nažalost, zbog tehničkih poteškoća nisu danas dostupni, no na snimci prijenosa uživo moguće je prevrtiti sve trenutke dana.

Prognoza je za sutra bolja stoga sve pozivamo da posjete natjecanje na Mladosti od 13:30 sati i svjedoče napetim okršajima, a za one koji ne mogu doći dostupan je prijenos uživo.